Partners
Samen sterk

Van huis uit ben ik een schrijver, iemand die helder en snel (‘vlug-vlug-vlug, maar wel goed’) onder meer persberichten en bedrijfsreportages met een duidelijke boodschap op papier weet te zetten. Ook voor het schrijven van boeken heb ik een passie. Maar ik doe meer. Ik hou ook van tv. En van internet. En van sociale media….

Eigenlijk kun je voor vragen over het totale mediapakket, van het redigeren van een tekst tot het maken van een tv-bedrijfsreportage of –serie, bij mij terecht. Niet dat ik overal evenveel kennis van heb. Zeker niet. Ik ben bijvoorbeeld geen techneut. Daarom werk ik nauw samen met bedrijven die me helpen bij de technische uitvoering van communicatie- en/of mediaprojecten. Denk bijvoorbeeld aan dtp’ers, specialisten op het gebied van websites en social media en tv-producenten.

‘Goede content zorgt voor meer vertrouwen,
meer naamsbekendheid, meer omzet, meer winst’.

Audica Video

Audica Video maakt allerlei soorten filmpjes en verzorgt videoregistraties. Dat kan door de inzet van meerdere camera’s afzonderlijk, maar ook live-regie, waarbij de geschakelde beelden meteen op grote schermen zichtbaar zijn, is mogelijk.  Denk hierbij bijvoorbeeld aan promsconcerten, muziekfeesten, toneel- of balletvoorstellingen, congressen en uitvaarten. Tevens maakt Audica Video bedrijfsfilmpjes, instructiefilms, commercials en kleinschalige tv-programma’s. Alle benodigde apparatuur en spullen om op locatie opnamen te maken heeft Audica Video in huis.

Voor meer informatie:

MediaHuis Venray

MediaHuis Venray helpt klanten graag bij het bouwen van een professionele website. Een WordPress-website laten bouwen is een service waar veel gebruik van wordt gemaakt. Mediahuis Venray zorgt voor een website met een aantrekkelijk design, dat past bij de uitstraling van het bedrijf. Klanten kunnen bij Mediahuis Venray tevens terecht voor o.a. het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl of het ontwikkelen van een brochure.

De rolverdeling tussen Koenen Media & Communicatie en Mediahuis Venray is duidelijk: Koenen zorgt voor de redactionele invulling, Mediahuis voor de techniek. Beide ondernemingen bundelen hun krachten tevens bij (online) marketingvragen van klanten.

Voor meer informatie:

Nieuwsblad Peel en Maas / Van den Munckhof

Drukkerij-uitgeverij Van den Munckhof is een Venrays bedrijf dat sterk is in print en lokale media. Op mediagebied verzorgt Van den Munckhof  onder meer de uitgave van het betaalde nieuwsblad Peel en Maas, Peel en Maas TV en de website www.peelenmaasvenray.nl. Daarnaast worden publicaties verzorgd op een groot aantal social media-platforms zoals Facebook, Twitter en Instagram.

Daarnaast is Van den Munckhof als drukker een gevestigde naam in de regio Venray. De grafische dienstverlening is breed, van het drukken van visitekaartjes tot grootformaatbanners, van vormgeving tot direct mail. Dankzij de modernste technieken is Van den Munckhof ook daadwerkelijk in staat om kwalitatief goed drukwerk te maken met korte levertijden. Hiermee is het ook mogelijk variabele data te printen, ideaal voor mailings met een persoonlijk tintje. “In dat opzicht sluit het media- en communicatiebureau van onze hoofdredacteur Ron Koenen naadloos aan op de activiteiten van onze uitgeverij en drukkerij”, zegt directeur Christ van den Munckhof.

Voor meer informatie: