Onze diensten
We bieden
Enkele voorbeelden van onze diensten
Persberichten

Een persbericht schrijven is een goed doordacht verhaal schrijven. Het is een verhaal dat de journalist intrigeert. Aandacht vragen is makkelijk, publiciteit krijgen is een uitdaging. Redacties ontvangen dagelijks veel persberichten. Maar waarom plaatsen ze het ene wel en het andere niet? Door zijn opleiding en jarenlange journalistieke ervaring kent Ron Koenen als geen ander de voorwaarden die redacties aan persberichten stellen.

Redigeerwerk

Is uw tekst inhoudelijk oké, maar alles behalve pakkend? Dan is het tijd voor een redigeerslag. Een geredigeerde tekst is vlot leesbaar van het begin tot het eind. Taaie alinea’s worden helder en toegankelijk gemaakt. Vormelijke taal wordt vervangen door eigentijdse taal. Lange zinnen maken plaats voor korte en krachtige zinnen. En dat terwijl de inhoud volledig intact blijft.

mailings / nieuwsbrieven

Koenen Media & Communicatie verzorgt voor bedrijven ook de tekstuele inhoud van mailings en nieuwsbrieven. Met een digitale nieuwsbrief houd je geïnteresseerden optimaal op de hoogte van alle ontwikkelingen van jouw bedrijf en kom je bovendien geregeld onder de aandacht bij de doelgroep. Een digitale nieuwsbrief kan verschillende insteken hebben waaronder het delen van kennis, het delen van bedrijfsnieuws of het reageren op (commerciële) vragen.

boeken

Koenen Media & Communicatie levert creatieve teksten. Dat kunnen journalistieke producten zijn, maar ook levensverhalen en boeken. In opdracht of op eigen initiatief. Wellicht wilt u uw levensverhaal vastleggen in een boek? Of de historie van uw jubilerende vereniging? Koenen Media & Communicatie schrijft niet alleen boeken, maar redigeert ze ook.

TV-Producties

Samen met Audica Video verzorgt Koenen Media & Communicatie ook kleinschalige tv-producties, vooral voor omroepen en bedrijven. Maar ook commercials, bedrijfs- en instructiefilms, toneel- en balletvoorstellingen, sportevenementen, congressen en zelfs uitvaarten kunnen in samenspraak met de opdrachtgever worden geregistreerd.

Folderteksten

Het schrijven van folderteksten is een uitdaging. Je hebt weinig ruimte waarin je veel wilt vertellen, maar niet alles. Bij een folder moet de verhouding tussen tekst en beeld goed afgestemd zijn met als doel: de lezer stimuleren om contact op te nemen, want dan kan het echte verkopen beginnen.

PR-advies

U wilt meer naamsbekendheid. Of misschien wel ándere naamsbekendheid. Waar staat u nu? En waar wilt u naartoe? Koenen Media & Communicatie helpt u met het bepalen én behalen van uw pr- doelen. Van idee tot uitvoering. Van het formuleren van een communicatiebeleid, het opstellen en/of uitvoeren van een communicatie- of promotieplan of de organisatie van een evenement. Koenen Media & Communicatie draait er, samen met zijn partners, zijn hand niet voor om.

Websites

De teksten op uw bedrijfs- of verenigingswebsite hebben maar een doel: het informeren van de lezer, uw potentiële klant. Daarom schrijft Koenen Media & Communicatie pakkende en overtuigende teksten die vertellen wat hij of zij over uw product of dienst wil weten. Uniek en op maat geschreven.

Koenen Media & Communicatie is actief op vele gebieden.
Samen met onze partners kunnen we u ook helpen bij, bijvoorbeeld, de begeleiding van uw drukwerk, website, het organiseren van een open dag of videoproductie: