Ondernemers met passie

Mensen met passie voor hun vak. Ik hou van ze.

Maar het is natuurlijk ook de enige manier, zeker voor ondernemers, om je te onderscheiden van de concurrentie. Zonder passie, geen visie. Zonder passie, geen toekomst. Voor jou, voor jouw bedrijf.

Op vakantie in Frankrijk (foto gemaakt in Georges du Verdon, www.droomplekken.nl/frankrijk/gorges-du-verdon/) heb ik de balans maar weer eens opgemaakt, zoals altijd na weer een jaar werken. Conclusie: ja, de laatste maanden waren druk, maar lekker druk.

Vooral bij Van den Munckhof Print & Media in Venray, waar ik als hoofdredacteur verantwoordelijk ben voor de (altijd in beweging zijnde) mediatak. Voor de kranten, de tv. Die we met passie maken, als team. Want het is net als in het voetbal: een wedstrijd win je nooit alleen, maar altijd als team.

Daarnaast heb ik met mijn eigen bedrijf een paar regionale ondernemers kunnen adviseren en helpen bij het maken van een toekomstplan voor hun bedrijf, een brochure en/of persbericht. Werkzaamheden waaruit ik veel voldoening put. Want ja, het schrijven van verhalen en het adviseren van bedrijven op mediagebied, dat blijft toch écht mijn ding.

Ondernemers die ook een keer hun verhaal willen vertellen, die hun bedrijf willen promoten, kunnen hiervoor natuurlijk altijd vrijblijvend contact met me opnemen.

Hieronder een overzicht van enkele artikelen in de media:

www.boxmeersweekblad.nl/reader/62279/1169380/-schilderen-is-mijn-hobby-sraar-hendriks-50-jaar-bij-creemers

www.boxmeersweekblad.nl/reader/59488/1151360/meer-dan-alleen-golf-in-overloon-blik-op-de-toekomst

www.vierlingsbeek-groeningen.nl/nieuws/02-07-2019-antwan-bouten-nieuwe-jeugdvoorzitter-volharding/

www.vierlingsbeek-groeningen.nl/nieuws/03-05-2019-plus-wandel4daagse-niet-alleen-voor-jeugd/

www.vierlingsbeek-groeningen.nl/nieuws/14-02-2019-kinderen-hebben-liefderijke-stabiele-omgeving-nodig/

www.vierlingsbeek-groeningen.nl/nieuws/14-02-2019-fysiotherapeut-met-passie-voor-pijn/